Tjorvigt.se

Tjorvigt.se

Vad bloggar ja om?

Bra fråga men hade tänkt skriva om allt möjligt som händer på sidan, i garaget, på vägen, i rallyskogen och allt annat intressant
Tillbaka till sidan

Piterundan

RallyPosted by Johan Sun, February 24, 2008 18:15:21
Igår var det så dags för hemmatävling nr 2 Piterundan, Örnskölden ser jag lika mycket som hemmatävling nämligen.
I Onsdags ringde en kille från Lycksele och undrade om jag ville läsa åt han för hans ordinarie Co-driver hade förhinder. Han hade blivit tipsad om mej av Erik å de ä bara att tacka så mycket.
Å bra blev det, vi blev tvåa i VOC Elit B-förare och sexa totalt i VOC Elit.
Läsningen gick på det hela mycket bra men ja tappade bort mej totalt på ett ställe. Det var på sträcka två som till mitt försvar var mycket svårläst, där tappade jag bort mej nästan en hel sida men hittade till slut tillbaka och hade bara några småmissar resten av tävlingen. Tur var att Mattias som jag åkte med nu och Erik vill ha noterna på ungefär samma sätt så det gick fort att komma in i läsningen.

Så jag är mycket nöjd med helgens resultat å Mattias var nöjd med min läsning, så pass att han kunde tänka å anlita mej fler gånger å de ä ju alltid bra betyg.
Nu får vi se om det blir att åka DM-finalen i Kalix till helgen oxå, jag har några krokar ute så vi får se.

Skickar upp en bild som Jocke tagit, han körde bärgare på tävlingen. Måste säga att de va en rolig syn som mötte oss när vi kom till den här kurvan.
Blog Image
De syns inte riktigt men det var en hög plogkarm de där, bilen stod som på en piedestal när vi passerade. På sista sträckan som var samma som tredje var Golfen borta men istället var det ett stort hål i vallen och långt ute i snön skymtade taket på en Mitsubishi.

  • Comments(0)//blog.tjorvigt.se/#post14