Tjorvigt.se

Tjorvigt.se

Vad bloggar ja om?

Bra fråga men hade tänkt skriva om allt möjligt som händer på sidan, i garaget, på vägen, i rallyskogen och allt annat intressant
Tillbaka till sidan

Passar på å göra lite

HemsidanPosted by Johan Tue, January 29, 2008 15:25:06
När ja nu ändå har blivit förkyld och är hemma från jobbet så passar jag på att jobba lite med hemsidan. Har lagt upp några underkategorier till Tjorven och Modellbilar så nu finns det lite mer att läsa men det kommer mer så småningom.

  • Comments(0)//blog.tjorvigt.se/#post8

Det börjar likna nåt!

HemsidanPosted by Johan Sun, January 13, 2008 15:52:37
Sådärja, nu börjar ja få ordning på sidan. 3 av 6 kategorier i menyn har nu egna sidor med lite text å nån har även fått in lite bilder.
De ä verkligen skönt att ja skippade å designa allt själv på sidan och tog en färdig sida från webbdesignprogrammet som jag har. Självklart har jag ändrat lite här och där men bara det att ha ett färdigt CSS-formulär som det bara är att börja använda är väldigt skönt.

  • Comments(0)//blog.tjorvigt.se/#post3

Hemsidan uppe!

HemsidanPosted by Johan Fri, January 11, 2008 22:45:45

Efter många turer från min sida och väntan på koder är nu hemsidan uppe. Jag är ganska så nöjd med hur den ser ut men nu börjar det stora arbetet med att lägga över allt som jag hade på min gamla hemsida.

Skönt att äntligen få nånting som är ens eget på nätet, som har en kort adress och som dessutom har plats för mina bilder på servern så ja slipper lägga upp dom på tröga bildsidor.

  • Comments(0)//blog.tjorvigt.se/#post1